Min livslange drøm om at starte selvstændig virksomhed blev en realitet 2. januar 2018, og mit første år med eget firma har været forrygende. Året har budt på mange gode oplevelser, udfordrende opgaver og interessante samtaler.

Jeg er blandt andet blevet inspireret af de mennesker, jeg har brugt min tid sammen med i forskellige netværk og af andre virksomheder, deres udfordringer og mål.

I løbet af 7K Medias første år har jeg hjulpet over 30 danske og udenlandske virksomheder med blandt andet branding, grafisk design, øget synlighed og mere skarp og præcis kommunikation.

Min ambition i 7K Media er at skabe fleksible koncepter for de virksomheder, som har fået øjnene op for, hvor vigtigt det visuelle udtryk er i alle deres materialer – og ellers må jeg få dem overbevist om det. 

Godt nytår!

Pin It on Pinterest

Share This