Erhvervstræf 7000, der er et samarbejde mellem Business Fredericia, FC Fredericia og Fredericia Håndboldklub, finder sted for tredje år i træk. En af de virksomheder, som er tilbagevendende, er 7K Media. Jeg fortæller til Fredericia Avisen, at jeg godt kan lide at give noget af mig selv til den slags netværksmøder.

“Det er enormt vigtigt at blive et kendt ansigt i byen. Jeg har boet her i ti år. Det gør, at jeg ikke har spillet håndbold eller gået i skole med nogle her fra, så omgangskredsen mangler lidt på den front. Derfor er det vigtigt, at jeg får mit ansigt vist frem, da min virksomhed er tæt knyttet til mig. Jeg kan samtidig godt lide at give ud af mig selv, og jeg kan også godt lide at dele mere ud, end jeg får tilbage, og det er med den tilgang, at jeg går ind til Erhvervstræf 7000,” fortæller jeg til Fredericia Avisen. 

Nysgerighed er enormt vigtigt

“Man skal vænne sig til tanken om, at du skal rundt at gøre dig selv lækker så at sige. Du skal indstille hovedet på, at du kommer her og skal præsentere dig og din virksomhed. Det er den ene ting ved det. Den anden er den naturlige nysgerrighed, hvor du skal sætte dig op til at lytte til, hvad de andre bringer ind. Det havde jeg stor held med sidste år, hvor jeg bare stod og tog imod og hørte på hvad de andre havde af udfordringer. Qua mit arbejde vil jeg gerne hjælpe dem videre, og vi er mange, der gerne vil hjælpe hinanden til sådan noget og gøre hinanden bedre. Så man går ind i det med en nysgerrighed,” fortæller Ronni Høirup.

Pin It on Pinterest

Share This