...
7K Media services

Grafisk design som er fyldt med
kreative elementer – men med sund fornuft

Grafisk design og layout

Vi mener at indpakningen af et produkt eller ydelse kan fortælle en historie, der bliver afgørende for, om dine kunder vælger dit eller en anden vare på hylden.

Vi hjælper og arbejder med at give jeres budskaber og indhold en synlig og tydelig form.

Branding og identitet

Udtryk og præsentation af en virksomhed er afgørende for, hvordan modtageren opfatter budskab, værdier og historien bag jeres produkt eller jeres organisation.

Vi udvikle og synliggøre et præcist defineret budskab for jeres virksomhed, og vi sørger for at det kan distribueres via alle kanaler.

Foto og video

Vi er af den opfattelse at vi ved at benytte billedets fantastisk univers, kan underbygge de skrevende ord med fylde og pondus. Qua nutidens digitale univers er det kun blevet vigtigere at underbygge jeres skrevne kommunikation, med en fængende og sigende billedbåret kommunikation.

Strategi, kampagne- og konceptudvikling

Vi hjælper med at få strategien på plads, så det er nemmere at tage kvalificerede valg i forhold til budskaber og markedføringskanaler samt at prioritere jeres tiltag. På den måde får I størst mulig effekt ud af af jeres marketingbudget.

Det handler i bund og grund om at blive klar til at eksekvere fordi når I prioriterer strategi før taktik, giver det jer mulighed for at skabe en handlingsmæssig implementeringsplan.

Hjemmesider

Vi hjælper jer med at udvikle jeres nye website. Vi starter med at se på hvilke udfordringer du har i dag. Vi skal have indsigt for efterfølgende at ligge en plan. Denne plan, altafhængig af opgave, er typisk en process fordelt på tre fokusområder: strategi, design og implementering.

Og når jeres nye hjemmeside er færdig, hjælper vi med den efterfølgende drift og optimering.

Webshops

7K Media hjælper med design, udvikling og optimering af jeres webshop. Vi hjælper med at vælge og udvikle det system der passer bedst til jeres ønsker og krav.

Der kan være mange spørgsmål vi skal hjælpe jer med at besvare. Skal jeres webshop fx have en blog som kan hjælpe med at tiltrække trafik? Skal webshoppen integreres med jeres ERP-system (Microsoft Dynamics, e-conomic osv.)? Er jeres webshop B2C eller B2B?

Forretningsudvikling

Brug 7K Media til dit
næste kreative projekt