Midt i sommerferien lancerede jeg mit til dato største website og projekt. Siden engang midt i marts, har ledelsen i FC Fredericia og jeg kørt parløb omkring ny struktur, bedre brugervenlighed og ikke mindst mere nutidigt design. 

FC Fredericia skriver blandt andet dette i en pressemeddelse i forbindelse med lanceringen:

“Vi har i samarbejde med Ronni fra 7K Media givet vores hjemmeside en velfortjent overhaling. Ikke mindst systemet bag vores vigtige kommunikationskanal trængte gevaldigt til en oprydning og optimering i forhold til brugervenlighed. Vi har med vores hjemmeside fået et nyt og skarpt design, men med fødderne sikkert placeret i et velkendt fundament af de røde farver som fansene kender. Vi har fået ny hjemmeside, men vi har vores velkendte identitet. Vi er stadig FC Fredericia.”

“Det største arbejde med at designe selve websitet og de forskellige integrationer med Sociale Medier er nu vel overstået – og vi er gået live her kl. 15.00. Næste etape med websitet bliver at få alt optimeret til mobil, hvilket vi arbejder med de næste par uger. Vi beder derfor om lidt tålmodighed med nogle af funktionerne og siderne, indtil vi har det hele rettet til,” fortæller Ronni Høirup fra 7K Media som har stået for arbejdet med det nye layout.

Kilde: www.fcfredericia.dk

Fra 7K Media skal lyde en kæmpe tak for tilliden til FC Fredericia og tak for et kanon samarbejde. Vi har fået lavet et super godt produkt som hele byen kan være stolte af. 

Se det nye website for FC Fredericia her >>

  

Pin It on Pinterest

Share This