Om 7K Media

Hvem står bag …

Grafisk design og online marketing med sund fornuft

Jeg hedder Ronni Høirup og er indehaver af 7K Media ApS. 7K Media er et selskab, men ejet og drevet af mig alene, hvilket giver en stor fleksibilitet for jer som kunde. For jer betyder det, at det er samme person, der følger dit projekt fra start til slut, og du får en personlig og nærværende kontakt. Derved har vi igennem hele processen, fra første idé til færdige resultat, en tæt dialog.

Jeg har 10 års erfaring fra kommunikationsbranchen – en dynamisk branche hvor jeg elsker at følge med udviklingen, og jeg er sætter en stor ære i at være og holde mig opdateret inden for mine fagområder.

Sagt om Ronni Høirup

”Ronni er en dygtig brand specialist med et godt øje for det visuelle. I vores samarbejde har han været hurtig til at skabe den bedste visuelle løsning. Samtidig kan han lave film af høj kvalitet, og han er ekspert i digital markedsføring”
Louise Wilhelmsen

Journalist, Caverion Danmark

“Jeg har igennem en årrække samarbejdet med Ronni, og kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Ronni er stærk på grafik, foto, video, web – uanset om det f.eks. er kommunikation af komplekse tekniske løsninger eller kreative interne kampagner. Super kollega og sparringspartner”

Carsten Sørensen

Group CEO, Qubiqa

“Ronni er enormt dygtig og kreativ og har ofte leveret flotte og professionelle videoer og materialer, når vi fx har skulle præsentere strategier eller kommunikere til hele virksomheden. Det er stærkt at han kan dække hele kæden fra optagelser og billeder, over konceptualisering til produktion. Jeg har været rigtigt glad for at arbejde sammen med Ronni.”
Erik Lind Olsen

Udviklingsdirektør, Caverion Danmark

“Ronni har en eminent evne til at forvandle tekst og ideer til et super skarpt og professionelt visuelt udtryk både på tryk og på film. Han har været en stor inspiration med sine professionelle vinkler i forhold til employer branding og kunderelaterede cases.”

Mette Wienberg

HR Manager, GLS Danmark A/S

7K Media ApS
Vesterbrogade 17, st.
7000 Fredericia

Telefon: +45 2514 6821
E-mail: ronni@7k-media.dk
CVR: 39131323