7K Services

7K Media ApS er et grafisk full service bureau, som håndterer hele kommunikationsviften fra analyse og strategi til design, web, foto, video samt produktion og eksekvering af kampagner.

De fleste kompetencer er inhouse, men vi samarbejder også med eksterne eksperter og rådgivere og bruger samarbejdspartnere på større opgaver.

Grafisk design og layout

Form, indhold og udtryk. Vi besidder evnen til at visualisere tanker og idéer. Vi har indgående viden om målgrupper, og vi har evnen til at lede og inspirere.

Branding og identitet

Brand specialister med et godt øje for det visuelle. Vi har en holistisk tilgang til branding som derved styrker helhedsopfattelsen af jeres virksomhed.

Foto og video

Billeder siger mere end ord! Den sandhed er kun blevet mere sand i vores digitalt samfund, hvor visuel kommunikation ofte er hurtigere og mere effektivt end tekst.

Strategi, kampagne- og konceptudvikling

Kundernes købsproces er ikke længere lineær og forudsigelig. Vi har ikke kontrol over, hvor kunderne får deres informationer fra som tidligere. Derfor er det enormt vigtigt at have en rigtige strategi for salg og marketing.

Hjemmesider og webshops

Din hjemmeside er ikke kun et flot design, men en kommunikations-platform, hvor du har mulighed for at sende dit budskab til kunden. Men designet er afgørende for, om budskabet fremstår klart og tydeligt.

Forretningsudvikling

Vi hjælper med at jeres virksomhed forbliver relevant og at samfundsudviklingen ikke overhaler jer indenom. Vi arbejder med virksomheds produktstrategi, virksomhedens markedsposition eller kortlægger den overordnet værdikæde.

Sociale medier

“Er det overhovedet nødvendigt?” Ja, det er nødvendigt. I dag researcher størstedelen af kunderne selv på nettet, før de foretager et køb. Vi hjælper med opstart, strategi, rådgivning og vedligehold.

7K Media ApS
Vesterbrogade 17, st.
7000 Fredericia

Telefon: +45 2514 6821
E-mail: ronni@7k-media.dk
CVR: 39131323